Beautiful Plants For Your Interior

Knjige

U VRTLOGU VREMENA

9789535064008
17,90 €
Na skladištu
1
Detalji o proizvoduJelena je dvadesetogodišnja studentica latinskog jezika čije snove pohodi strašna Crna kraljica i njen okrutni gavran koji joj prijeti svojim oštrim kandžama.

Nije niti slutila što ju tek čeka.

Spašavajući brata od neobične svjetlosti koja izviruje iz vode Kraljičinog zdenca, sama upada u njega i… nestaje. Dolazi u petnaesto stoljeće, okružena praznovjernim i neprijateljski nastrojenim vojnicima koji ju odvode u utvrdu Medvedgrad pred kraljicu.

Barbaru Celjsku.

Istu onu Crnu kraljicu od koje je strahovala više od svega. Ali kraljica je sve samo ne ono što je Jelena očekivala.

I dok pokušava pronaći način kako da se vrati kući, upoznaje kraljicu, pronalazi prijatelje i stječe neprijatelje. Ali najveći joj problem predstavlja vječno namrgođeni i previše pronicljiv satnik Danijel koji u njoj budi osjećaje koje nikada do tada nije iskusila.

Hoće li se napokon prepustiti?

Hoće li pronaći način povratka kući?

Može li vjerovati kraljici?

Barbara je kraljica koju neki vole i poštuju, dok ju drugi mrze. Snažna je žena koja neprestano prkosi patrijarhalnom društvu i nametnutim pravilima, ali duboko u sebi želi isto što i sva druga bića - ljubav.

I dok pokušava balansirati između zategnutih odnosa sa kćeri Elizabetom i želje da ju suprug, kralj Žigmund napokon zavoli, u život joj neočekivano upada djevojka koja tvrdi da je iz budućnosti. Djevojka koju je sve ove godine čekala, znajući da će jednom doći.

Ali zašto je baš sada došla? Što joj sudbina sprema?

Spremi ovaj proizvod za kasnije